«

»

Окт. 25

Как да изискаме своята гаранция от Krussel

Как да изискаме своята гаранция от Krussel

За продукти на Крусел (Krusell) с доживотна гаранция (Lifetime warranty)

 

Внимание: всички продукти на Крусел (Krusell) са с доживотна гаранция.

Внимание: ще са ви необходими следните документи:

– снимка на дефектния продукт и

– сканирано копие на вашата гаранция издадена от нас.

 

1. Отиваме на http://www.krusell.se/en/lifetime-warranty/

2. Ако не сте регистриран потребител, трябва да го направите тук: http://www.krusell.se/en/mykrusell/login-my-krusell/

3. По време на регистрацията трябва да оставете информация за вас и за вашия продукт и по точно „Item number“ – (продуктовия номер), който се намира на гърба на оригиналната опаковка.

4. След като регистрирате вашия продукт, на оставения от вас email адрес ще получите линк за потвърждаване на регистрацията. След като кликнете върху линка, автоматично ще бъдете пренасочени към определена уеб страница, на която трябва да намерите линка „Warranty Claim“ – намира се най-отдолу на страницата.

5. На новата страница попълнете необходимите данни (име, адрес и т.н.) и прикачете предварително сканираните снимка на дефектния продукт и копие от разсписка или гаранция от нас.

6. След като попълнете всички необходими данни натиснете бутона „Submit query“

7. Krusell ще се свържат с вас, ако гаранцията ви бъде уважена.

 

 

Важно: Гаранцията за продуктите включва само фабрични дефекти, но не и дефекти възникнали след употреба. Като дефекти възникнали след употреба спадат счупване, напукване, надраскване, оцветяване, поява на неравности, подуване и други подобни.

Гаранцията на защитните покрития включва само фабрични дефекти, но не и дефекти възникнали след употреба. Като дефекти възникнали след употреба спадат счупване, напукване, надраскване и други подобни. Гаранцията не покрива неправилното поставяне, както и попадането на прашинки и други замърсители между дисплея и покритието.

Гаранцията за слушалките включва проявени фабрични дефекти като прекъсване на звука или бръждене, но не включва следи от нормална употреба. Като такива спадат: замърсяване на слушалките, оголване на кабелите, скъсан кабел, прегънат или смачкан кабел, скъсано или отлепено уплътнение и подобни.

Гаранцията на кожените калъфи и кейсовете включва проявени фабрични дефекти като неравности по калъфа или кейса (но не и олющване, изтъркване, счупване, пукнатини, пожълтяване или промяна на цвят), несъвместимост с посоченото устройство и т.н., но не включва следи от нормална употреба. Като такива спадат скъсана и нарушена част от калъфа или кейса, наранявания и драскотини, пукнатини, олющване, изтъркване, протъркване, пожълтяване или промяна на цвят) и подобни.

Вашият коментар